مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 مرداد 1400 ساعت 04:302021-08-12پزشكي

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین


پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین را بررسی کردند.

- پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین را بررسی کردند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مایکوتوکسین ها دسته ای از مواد سمّی و آلاینده مواد غذایی و یا خوراک دام و طیور هستند که به طور طبیعی توسط انواع خاصی از کپک ها تولید می شوند.

آلودگی موادغذایی به مایکوتوکسین ها ، یک مشکل جهانی محسوب می شود و مطابق با آمار سازمان کشاورزی و غذای سازمان ملل متحد حدود 25 درصد محصولات کشاورزی و غذایی جهان توسط این سموم آلوده می شوند.

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، مایکوتوکسین ها به ویژه آفلاتوکسین از عوامل مؤثر در بروز بیماری های ناشی از غذا هستند.

اگرچه پیشگیری موثرترین مداخله است، اما گرم کردن نیز برای غیرفعال سازی آفلاتوکسین در مواد غذایی آلوده مطرح شده است.

بر همین اساس پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمان در یک مطالعه اثر حرارت در کاهش آفلاتوکسین را بررسی کردند.

ارزیابی های این مطالعه حاکی از این است که اگرچه درجات مختلف دما کاهش آفلاتوکسین در نمونه ها را نشان داد؛ اما کاهش قابل توجه در نمونه های گرم شده در 90 درجه سانتی گراد به مدت 240 دقیقه گزارش شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین

تاثیر حرارت در از بین بردن سم آفلاتوکسین