آبغوره خرم دره ای ها مهمان سفره ایرانیانرییس جهادکشاورزی خرم دره از آغاز برداشت غوره از باغ های انگور این شهرستان خبر داد. - ایسنا/زنجان رییس جهادکشاورزی خرم دره از آغاز برداشت غوره از باغ های انگور این شهرستان خبر داد. علی محمدی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه غوره، میوه نارس انگور با طعمی ترش و دارای خواص بسیار است که در سفره ایرانیان از جایگاه بالایی برخوردار است، اظهار کرد: نیمه اول مردادماه فصل غوره است و این روزها مغازه های آبغوره گیری در خرم ده رونق خاصی به خود می گیرد. وی با بیان اینکه غوره خرم دره از مرغوبیت بالایی برخوردار است، عنوان کرد: آبغوره تازه سبز رنگ است و با گذشت زمان رنگ آن به قرمز می گراید. این مسئول با یادآوری اینکه برگ مو، غوره، آب غوره، انگور، آبمیوه، کشمش، سرکه، مربای انگور و شیره از سوغاتی های مهم خرم دره به شمار می رود، متذکر شد: همه این محصولات از 2700 هکتار باغات خرم دره حاصل می شود. محمدی با توضیح این مطلب که حدود 25 درصد از انگور تولیدی شهرستان به صورت تازه خوری مصرف می شود، بیان کرد: 5 درصد نیز به غوره و سرکه و شیره و مشتقاتی مانند آن و 70 درصد به انواع کشمش تبدیل می شود. رییس جهادکشاورزی خرم درهT با تاکید بر ضرورت راه اندازی صنایع تبدیلی در خرم دره، ادامه داد: مرغوبیت انگور خرم دره، تنوع ارقام و دسترسی به شریان های مواصلاتی مهم کشور فر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |