استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر 3 بعدی تولید شدمحققان ژاپنی روشی برای چاپ سه بعدی استیک گوشت گاو با کمک سلول های بنیادی و پرینتر سه بعدی ابداع کرده اند. - به نقل از دیلی میل، محققان از نخستین گوشت گوساله چاپ سه بعدی جهان رونمایی کرده اند. بیشتر گوشت هایی که در آزمایشگاه کشت می شود، بیشتر شبیه گوشت چرخ کرده هستند و ظاهر آنها شبیه استیک نیست. این نوع گوشت ساختار پیچیده ای ندارد و از فیبرهای ماهیچه ای ساده تشکیل شده است. اما استیک ها به ویژه استیک وایگو (Waygu) حاوی چربی ، ماهیچه و رگ های خونی در ساختار پیچیده هستند که نوعی ظاهر شبیه سنگ مرمر به وجود می آورند. اکنون محققان دانشگاه اوزاکا توانسته اند با کمک چاپ سه بعدی استیکی با این مشخصات ظاهری بسازند. به گفته آنها محصول مذکور از سلول های بنیادی و در آزمایشگاه تولید شده است. استیک مشهور وایگو از گوشت گاوهای ژاپنی تهیه می شود و حاوی چربی بین ماهیچه ای زیادی است و شبیه سنگ مرمر به نظر می رسد. این ساختار سبب شده وایگو یکی از گران ترین و خوش طعم ترین استیک های جهان بود. در روش جدید بافت های فیبری مختلف مانند ماهیچه، چربی و رگ های خونی را به وسیله پرینتر سه بعدی ساخته و با یکدیگر یکپارچه می شوند. به گفته محققان گوشت مصنوعی شباهت زیادی به نمونه واقعی دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |