انواع توت و سیب در بهبود سطح فشارخون موثرندمحققان در مطالعه ای ارتباط بین خوردن غذاهای غنی از فلاونویید را با فشار خون و تنوع میکروبیوم های روده مورد بررسی قرار دادند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از زی نیوز، بر اساس تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه کویین ایرلند، خوردن غذاهای غنی از فلاونویید مانند انواع توت ها، سیب و گلابی می تواند سطح فشار خون سیستولیک را کاهش داده و تنوع میکروبیوم های روده را افزایش دهد. نتایج این مطالعه نشان داد که بالغ بر 15. 2 درصد از ارتباط بین غذاهای غنی از فلاونویید و فشار خون سیستولیک را می توان با تنوع موجود در میکروبیوم های روده شرکت کنندگان توضیح داد. فلاونوییدها توسط میکروبیوم های روده بدن که باکتری های موجود در دستگاه گوارش هستند تجزیه می شوند. خوردن 1. 6 وعده توت در روز (یک وعده معادل 80 گرم یا 1 فنجان) با کاهش متوسط فشار خون سیستولیک 4. 1 میلی متر جیوه همراه بود و حدود 12 درصد از این ارتباط ناشی از میکروبیوم های روده بود. آدین کسیدی ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: میکروبیوم های روده نقش مهمی در متابولیسم فلاونوییدها برای افزایش اثرات حفظ سلامت قلب ایفا می کنند و این مطالعه شواهدی را ارائه می دهد که نشان می دهد این تغییرات فشار خون با تغییرات ساده در رژیم غذایی روزانه قابل دستیابی است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |