شهرضا؛ سرزمین پُرظرفیت کشاورزی و اناری که کیفیت آن رقیب نداردامیر صفرپور امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرضا با اشاره به ظرفیت های کشاورزی شهرستان شهرضا اظهار داشت: شهرضا از نظر تولید گوشت سفید در استان اصفهان با 130 واحد پرورش تولید در رتبه دوم قرار دارد و در بخش تولید گوشت قرمز با 165 هزار دام سبک و سنگین رتبه 4 استان را به خود اختصاص داده است. مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با اشاره به اینکه شهرضا با تولید 180 تن شیر در روز رتبه سوم و در تولید عسل از لحاظ تولید رتبه دوم و از لحاظ کیفیت رتبه اول استان را دارد، افزود: در بحث تولید غلات رتبه اول استان را دارا هستیم و از لحاظ تولید انار یکی از قطب های انار استان را با هزار و 600 هکتار باغ انار به خود اختصاص داده ایم. وی با بیان اینکه از لحاظ کیفیت انار شهرضا بهترین کیفیت را در استان اصفهان دارد، بیان کرد: قابلیت های کشاورزی شهرضا در فعالیت های دامپروری، تشکل ها و شرکت های تعاونی و طیور و زنبورداری بسیار بالا است. صفرپور با تأکید بر اینکه با وجود تشکل های فعال دامی در شهرضا نیاز است که در کنار آن صنایع تبدیلی و تکمیلی و زنجیره تولید و ارزش افزوده را داشته باشیم، تصریح کرد: 5 هزار و 300 هکتار آبیاری تحت فشار در سطح استان اصفهان داریم و متقاضیان بسیاری برای این نمونه از آبیاری وجود دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |