دلایل افزایش قیمت رب گوجه/ حذف تن ماهی از سفره اقشار متوسط و ضعیفدبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران از حذف تن ماهی از سفره اقشار متوسط و ضعیف در پی حذف ارز دولتی برای این محصول و افزایش 60 درصدی قیمت رب گوجه فرنگی به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه به ویژه افزایش بیش از 1000 تومانی قیمت گوجه فرنگی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این افزایش قیمت بیشتر نشود، چرا که با این روند کاهش تولید گوجه فرنگی به دلیل خشکسالی، احتمال افزایش قیمت مجدد وجود دارد. سید محمد میررضوی در گفت وگو با ایسنا، علت افزایش قیمت رب گوجه را افزایش قیمت مواد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو گوجه فرنگی در شیراز 2700، در مشهد 2400 و در کرمانشاه 2500 تومان است. علت پایین بودن قیمت در مشهد این است که صادرات به افغانستان تقریبا صفر شده است. این در حالی است که این قیمت ها در فصل گذشته حداکثر 1500 تومان بوده است. میر رضوی با اشاره به افزایش 35 درصدی دستمزدها، افزایش حدود 60 درصدی قیمت قوطی، درب ایزی اپن، کارتن، نایلن و شیشه، اظهار کرد: قیمت سایر کنسروها نیز به تبع همین شرایط مانند افزایش قیمت لوبیا، نخود فرنگی و غیره افزایش یافته است. وی افزود: سازمان حمایت سه سال پیش قیمت رب گوجه را 16 هزار و 500 تومان تعیین کرده و در این مدت قیمت این محصول تغییر چندانی نکرده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |