تولید گوشت مرغ در کردستان 5 درصد افزایش یافت/فعالیت 91 درصد از واحدهای مرغداری استانمدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان کردستان گفت:43 هزار و 485 تن گوشت مرغ در استان تولید شده که نسبت به مدت زمان مشابه 5 درصد افزایش داشته است. - سید مادح حسامی در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج با بیان اینکه میزان جوجه ریزی از ابتدای امسال تا 15 شهریور برابر با 21 میلیون و 7 هزارو 651 قطعه بوده گفت: این میزان در مدت مشابه سال گذشته 20 میلیون و 20 هزارو 106 قطعه بوده است. وی افزود: در حال حاضر میزان جوجه ریزی در استان نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 5 درصد افزایش یافته است. مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان کردستان بیان کرد: 43 هزار و 485 تن گوشت مرغ در استان تولید شده که نسبت به مدت زمان مشابه 5 درصد افزایش یافته است. مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار داشت: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان30 کیلوگرم و برابر با میانگین کشور است. حسامی یادآور شد:50 درصد گوشت مرغ تولید شده در کردستان نیاز استان را تامین می کند و مازاد تولید به سایر استان های همجوار و حتی تهران و البرز نیز حمل و بارگیری می شود. وی با بیان اینکه در حال حاضر 766 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی 15 میلیون قطعه در هر دوره در کردستان وجود دارد، گفت: از این تعداد 695 واحد با ظرفیت 14 میلیون و 203 هزارو 100 قطعه در استان فعال هستند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |