مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 شهریور 1400 ساعت 09:302021-09-13پزشكي

تاثیر رژیم غذایی بر خطر ابتلا به کرونا


نتایج این مطالعه، رابطه بین غذاهای گیاهی سالم را با خطر کمتر ابتلا به کووید 19 و عوارض شدید پس از عفونت نشان می دهد.

- جی پلاس، به نقل از ساینس دیلی، اگرچه مشکلات متابولیکی مانند چاقی و دیابت نوع 2 با افزایش خطر ابتلاء به کووید 19 و همچنین افزایش خطر بروز عوارض جدی پس از عفونت مرتبط است، اما تأثیر رژیم غذایی بر این خطرات ناشناخته است.

مهر نوشت؛ در مطالعه اخیر محققان بیمارستان عمومی ماساچوست، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند، در هر دو مورد خطرات کمتری داشتند.

به نظر می رسد تأثیرات مفید رژیم غذایی بر خطر ابتلاء به کووید 19 در افرادی که در مناطق دارای محرومیت های اجتماعی و اقتصادی بالا زندگی می کنند بسیار مهم است.

جوردی مرینو ، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: گزارش های قبلی نشان می دهد که تغذیه نامناسب یک ویژگی مشترک در بین گروه هایی است که تحت تأثیر پاندمی بوده اند.

در این مطالعه، داده های مربوط به 592,571 شرکت کننده براساس تکمیل یک نظرسنجی انجام شد.

پرسشنامه درباره عادات رژیم غذایی این افراد قبل از پاندمی بود.

کیفیت رژیم غذایی با استفاده از نمره رژیم غذایی گیاهی ارزیابی شد.

در طول مدت پیگیری این افراد، 31,831 شرکت کننده مبتلا به کووید 19 شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاثیر رژیم غذایی بر خطر ابتلا به کرونا

تاثیر رژیم غذایی بر خطر ابتلا به کرونا