مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 شهریور 1400 ساعت 07:102021-09-14اقتصادي

فرآوری 70 درصد از انگور خرم دره به صورت کشمش


رییس جهادکشاورزی شهرستان خرم دره گفت: 70 درصد از محصول انگور تولید شده توسط کشاورزان خرم دره ای به صورت کشمش تیزآبی و آفتابی فرآوری می شود.

- ایسنا/زنجان رییس جهادکشاورزی شهرستان خرم دره گفت: 70 درصد از محصول انگور تولید شده توسط کشاورزان خرم دره ای به صورت کشمش تیزآبی و آفتابی فرآوری می شود.

علی محمدی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه شهرستان خرم دره یکی از قطب های مهم تولید انگور در استان زنجان به شمار می رود که کشاورزان زیادی در شهرستان در تولید این محصول ایفای نقش می کنند، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 2700 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت محصول انگور اختصاص یافته است.

وی با یادآوری این مطلب که 25 درصد از انگور تولیدی شهرستان خرم دره به صورت تازه خوری مصرف می شود، تصریح کرد: 5 درصد از تولیدات نیز توسط تولیدکنندگان خرم دره به غوره و سرکه و شیره تبدیل و 70 درصد نیز به انواع کشمش تبدیل می شود.

محمدی با تأکید بر ضرورت راه اندازی صنایع تبدیلی در خرم دره با توجه به حجم بالای تولید این محصول در شهرستان، ادامه داد: مرغوبیت انگور خرم دره، تنوع ارقام و دسترسی به شریان های مواصلاتی مهم کشور فرصت طلایی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی برای راه اندازی صنایع تبدیلی انگور است، اما کمبود صنایع تبدیلی در حوزه انگور خرم دره محسوس است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرآوری 70 درصد از انگور خرم دره به صورت کشمش

فرآوری 70 درصد از انگور خرم دره به صورت کشمش