7 اشتباه رایج در یخ زدایی از گوشت یخ زدهموارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید. - موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، روزنامه جام جم نوشت: بسیاری از ما برای یخ زدایی گوشت از روش هایی استفاده می کنیم که ممکن است برای سلامت مضر و حتی خطرناک باشد. بعضی از این روش ها می تواند ما را در معرض برخی از باکتری های بالقوه کشنده قرار دهد. موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید. گوشت را در آب داغ قرار می دهید این کار باعث می شود محلی مناسب برای رشد باکتری های خطرناک ایجاد شود. به جای این کار بهتر است گوشت را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا روند ذوب یخ گوشت را به شیوه ای ایمن سرعت ببخشید. قبل از بازشدن یخ گوشت ادویه و چاشنی ها را به آن اضافه می کنید با این کار ممکن است باعث بیمارشدن خود و اعضای خانواده تان شوید. توجه داشته باشید پیش از افزودن هر گونه چاشنی به گوشت، یخ آن باید کاملا باز شده باشد. گوشت را برای یخ زدایی روی پیشخوان آشپزخانه قرار می دهید رایج ترین اشتباه، قراردادن گوشت منجمد در دمای اتاق برای یخ زدایی است اما این کار شوک حرارتی ایجاد می کند که می تواند برای گوشت مضر باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |