مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 مهر 1400 ساعت 09:452021-09-29پزشكي

کرونایی های بهبودیافته چه بخورند، چه نخورند؟


تغذیه صحیح بیماران مبتلا به کووید- 19 در دوران نقاهت بسیار حائز اهمیت بوده بنابراین این افراد باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

- ایسنا/زنجان متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: تغذیه صحیح بیماران مبتلا به کووید- 19 در دوران نقاهت بسیار حائز اهمیت بوده بنابراین این افراد باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

احمدرضا رسولی در گفت وگو با ایسنا، در رابطه با تغذیه صحیح دوران نقاهت کووید - 19، اظهار کرد: این افراد باید مقادیر زیادی مایعات از جمله آب، آبمیوه طبیعی تازه (آب هندوانه و آب پرتغال)، آب سبزی های تازه مانند آب کرفس، آب هویج، چای کمرنگ، آب گوشت یا مرغ به میزان حداقل 8 لیوان در روز به منظور رقیق کردن ترشحات درون مجرای هوایی است.

وی در رابطه با مصرف سوپ، میوه ها و سبزیجات تازه در دوران نقاهت، افزود: افرادی که دوران نقاهت خود را سپری می کنند باید انواع سوپ های داغ مانند سوپ سبزیجات، سوپ جو، سوپ بلغور و سوپ جو دوسر، آش های سبک مانند آش برنج، آش جو، آش سبزیجات و مصرف روزانه میوه و سبزی های تازه از جمله کاهو، کلم، سبزی خوردن یا سبزیجات آبپز به صورت دورچین غذا که باعث تحریک اشتها و تامین ریزمغذی های لازم است را، مصرف کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرونایی های بهبودیافته چه بخورند، چه نخورند؟

کرونایی های بهبودیافته چه بخورند، چه نخورند؟