مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 مهر 1400 ساعت 07:102021-10-03پزشكي

آیا کپک نان با کپک غذا های دیگر متفاوت است؟


کارشناسان تغذیه معتقدند یک ماده غذایی کپک زده مانند نان و خشکبار مملو از آفلاتوکسین است.

- جی پلاس ، به نقل از العالم، همه با دیدن کپک روی نان، فورا آن را دور می ریزند.

کپک نوعی قارچ است که در محیط اطراف ما وجود دارد.

کپک با نشستن روی نان از مواد غذایی موجود در نان مثل نشاسته، قند و املاح مصرف کرده و شروع به رشد و تکثیر می کند.

آیا کپک نان با کپک غذا های دیگر متفاوت است؟ اولین دانشمندی که مزایای کپک نان را کشف کرد، الکساندر فلمینگ دانشمند اسکاتلندی بود که از طریق مزارع باکتریایی در بریتانیا متوجه شد که باکتری های موجود در هوا به دلیل قارچ پنی سیلیم که مسئول ایجاد کپک در غذاهاست، می میرند و به دنبال این اتفاق پنی سیلین کشف و کارآمدی خود را برای درمان بیماری ها ثابت کرد.

یکی از مزایای کپک نان در نتیجه وجود قارچ پنی سیلیوم این است که از آنتی بیوتیک پنی سیلیوم معروف به پنی سیلین استخراج می شود.

پنی سیلین کشف شده از کپک نان برای درمان بیماری هایی مانند دیفتری و سوزاک و برخی بیماری های جنسی مانند سفلیس و نیز برای درمان بیماری ذات الریه و سل و درمان باکتری هایی که بر استخوان ها و مفاصل تأثیر می گذارند مانند گانگرن استفاده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا کپک نان با کپک غذا های دیگر متفاوت است؟

آیا کپک نان با کپک غذا های دیگر متفاوت است؟