نان سنتی کشور در مرداد ماه نمره کیفیت خوب گرفتانواع نان سنتی تولید شده در مرداد نمره کیفی 85،70 را به دست آورد تا روند ثبات کیفیت در طول یکسال ادامه داشته باشد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران از مرکز پژوهشهای غلات، با سنجش کیفیت از نمونه های کشوری در 4 نوع نان سنتی: بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت 85،70 برای این نوع نان ها ثبت شد که در درجه بندی، نمره خوب قرار گرفت. در این ارزیابی 983 نمونه 4 نوع نان براساس پراکنش جغرافیایی و در 31 استان انتخاب و سپس آزمایش شدند که از این تعداد 146 نمونه نان سنگک، 179 نمونه نان بربری، 346 نمونه نان تافتون و 312 نمونه نان لواش است. نمودارهای تغییراتی کیفیت ماهانه در دوره یکساله نشان می دهد که کیفیت نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است. براساس این گزارش، در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت 4 نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استان ها مطلوب تر است. این گزارش حاکی است، ارزیابی نان های سنتی در هر ماه و مطابق استاندارد 2628 نان های سنتی، ویژگی ها و روش های آزمون و مجموع امتیازات ویژگیهای حسی نان از 60 تا 100 درجه بندی می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |