نان زنجانی ها با کیفیت تر از استان های مجاور استمدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با سنجش کیفیت از نمونه های کشوری در 4 نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت 85. 7 برای این نوع نان ها ثبت شده که در درجه بندی، - ولی الله زمانی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: انواع نان های سنتی تولید شده در مرداد، نمره کیفی 85. 7 را به دست آورد تا روند ثبات کیفیت در طول یکسال ادامه داشته باشد. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با سنجش کیفیت از نمونه های کشوری در 4 نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت 85. 7 برای این نوع نان ها ثبت شده که در درجه بندی، نمره خوب قرار گرفته است. زمانی افزود: در این ارزیابی 983 نمونه 4 نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی و در 31 استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند که از این تعداد 146 نمونه نان سنگک، 179 نمونه نان بربری، 346 نمونه نان تافتون و 312 نمونه نان لواش است. وی اظهار داشت: نمودارهای تغییراتی کیفیت ماهانه در دوره یکساله نشان می دهد که کیفیت نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر این اساس در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت 4 نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استان ها مطلوب تر اعلام شده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |