کاهش 30 درصدی فروش رستوران ها در مشهد/ 10 درصد رستوران ها ورشکسته شده اندرییس اتحادیه صنف رستوران داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد با اشاره به اینکه 10 درصد از رستوران داران مشهد در ایام کرونا ورشکسته شده اند، - رییس اتحادیه صنف رستوران داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد خبر داد کاهش 30 درصدی فروش رستوران ها در مشهد/ 10 درصد رستوران ها ورشکسته شده اند ایسنا/خراسان رضوی رییس اتحادیه صنف رستوران داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد با اشاره به اینکه 10 درصد از رستوران داران مشهد در ایام کرونا ورشکسته شده اند، گفت: میزان فروش رستوران ها در مهرماه سال جاری نسبت به مهر ماه سال 98، 80 درصد و نسبت به مهرماه سال 99 ، 20 الی 30 درصدی کاهش داشته است. حسن امیریان در گفت وگو با ایسنا با اشاره به افزایش قیمت مواداولیه اظهار کرد: حدود 6 ماه است که قیمت مواد اولیه لازم در رستوران ها از جمله گوشت و برنج ، افزایش پیدا کرده است. سال گذشته هر کیلوگرم برنج 35 هزارتومان خریداری می شد اما در حال حاضر قیمت برنج به ازای هر کیلوگرم بین 50 تا 55 هزار تومان است. قیمت گوشت نیز نسبت به سال گذشته به ازای هر کیلوگرم 10 هزار تومان افزایش داشته است. قیمت سایر مواد اولیه نسبت به سال گذشته زیاد تغییری نکرده است. وی افزود: وضعیت رستوران دارها با توجه به محدودیت های ناشی از کرونا، به هیچ وجه مطلوب نیست. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |