40 کیلوگرم خاویار پرورشی در اصفهان استحصال شدمدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید و استحصال 40 کیلوگرم خاویار پرورشی در این استان خبر داد. - با بیان اینکه تولید سال جاریِ گوشت و خاویار استان تا دو ماه دیگر مشخص خواهد شد، اظهار داشت: تولید و استحصال خاویار در سال گذشته نیز کم بود اما حدود 40 کیلوگرم از ماهیان دو مزرعه پرورش ماهیان خاویار در شهرستان های آران و بیدگل و کاشان استحصال شد. وی با بیان اینکه خاویار تولید شده در اصفهان در استان های شمالی کشور فرآوری و به بازار عرضه می شود، اضافه کرد: هنوز امکانات فرآوری خاویار در استان اصفهان وجود ندارد. مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه خاویار محصولی صادراتی است اما بازار داخلی نیز دارد، افزود: خاویار بیشتر در آذرماه و با نزدیک شدن ایام کریسمس تولید و صادر می شود. عباسی با بیان اینکه سال گذشته هرکیلوگرم خاویار حدود 6 میلیون تومان از تولیدکننده خریداری و حدود 12 میلیون تومان صادر می شد، ابراز داشت: بازدهی پرورش ماهیان خاویاری کند است زیرا تولید گوشت این ماهی سه سال و استحصال خاویار تا هشت سال به طول می انجامد که نوعی سرمایه گذاری بلند مدت بشمار می رود. وی با بیان اینکه ایجاد مزرعه پرورش ماهی خاویار دستکم به 200 میلیون تومان سرمایه نیاز دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |