مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 مهر 1400 ساعت 07:202021-10-12پزشكي

کاهش خطر ابتلا به افسردگی با مصرف قارچ


قارچ ها به دلیل مزایای زیادی که برای سلامتی دارند، خبرساز شده اند.

نتایج تحقیقات جدید به رهبری دانشکده پزشکی هرشی پنسیلوانیا نشان می دهد که این غذاهای فوق العاده، - ایسنا/خراسان رضوی قارچ ها به دلیل مزایای زیادی که برای سلامتی دارند، خبرساز شده اند.

نتایج تحقیقات جدید به رهبری دانشکده پزشکی هرشی پنسیلوانیا نشان می دهد که این غذاهای فوق العاده، نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می دهند بلکه ممکن است برای سلامت روان افراد نیز مفید باشند.

به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان داده های مربوط به رژیم غذایی و سلامت روانی بیش از 24 هزار بزرگسال آمریکایی را در بین سال های 2005 تا 2016 جمع آوری کردند و دریافتند، افرادی که قارچ مصرف کرده اند شانس کمتری برای ابتلا به افسردگی دارند.

محققان اظهار کردند: قارچ حاوی ارگوتیونین (آنتی اکسیدان) است که می تواند از بدن در برابر آسیب سلولی و بافتی محافظت کند.

نتایج بررسی ها نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کند.

جیبریل با، محقق ارشد این بررسی افزود: قارچ ها منبع فوق العاده اسید آمینه ارگوتیونین هستند (یک ضدالتهاب که توسط انسان قابل سنتز نیست) و مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر استرس اکسیداتیو را کاهش دهد که با کا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش خطر ابتلا به افسردگی با مصرف قارچ

کاهش خطر ابتلا به افسردگی با مصرف قارچ