مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مهر 1400 ساعت 00:252021-10-14پزشكي

نقش مصرف بیش از حد روغن ماهی در بروز فیبریلاسیون دهلیزی


یک مطالعه جدید تأیید می کند که مکمل های روغن ماهی ممکن است خطر ابتلا به یک اختلال رایج ضربان قلب را افزایش دهد، به ویژه هنگامی که دوزهای روزانه از 1 گرم بیشتر شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از هلث دی نیوز، به طور کلی ماهی یک غذای سالم برای قلب محسوب می شود، اما برخی مطالعات مصرف بیش از حد اُمگا 3 به شکل کپسول را با افزایش خطر فیبریلاسیون دهلیزی، نوعی اختلال شایع تپش قلب، مرتبط کرده اند.

در فیبریلاسیون دهلیزی، حفره های فوقانی قلب به جای انقباض مؤثر، دچار اختلال می شوند.

این وضعیت خطری برای جان فرد ندارد، اما با گذشت زمان می تواند منجر به عوارضی مانند نارسایی قلبی یا سکته شود.

دکتر کریستین آلبرت ، استاد قلب در مرکز پزشکی Cedars-Sinai در لس آنجلس، در این باره می گوید: در حالی که برخی از مطالعات نشان می دهد خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی در بین مصرف کنندگان امگا 3 افزایش یافته است، برخی دیگر چنین نتیجه ای را نشان نمی دهند.

در این مطالعه، نتایج هفت آزمایش بالینی قبلی که داروهای امگا 3 و مکمل ها را آزمایش کرده بودند، مورد بررسی واقع شدند.

در مجموع این بررسی شامل بیش از 81 هزار بیمار بود.

در طول دوره مطالعه، 3.

6 درصد دچار فیبریلاسیون دهلیزی شده بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش مصرف بیش از حد روغن ماهی در بروز فیبریلاسیون دهلیزی

نقش مصرف بیش از حد روغن ماهی در بروز فیبریلاسیون دهلیزی