هشدار نسبت به گرسنگی پنهان در کشور/ کمبود کلسیم، ویتامین A و B2 در اقشار مختلفرییس موسسه علوم و صنایع غذایی، اصلی ترین منشأ پدیده گرسنگی پنهان در کشور را سبد غذایی نامناسب خانوار در جامعه عنوان کرد و گفت: بررسی ها نشان می دهد تقریبا تمام دهک های درآمدی جامعه از کمبود کلسیم رنج می برند که دلیل عمده آن مصرف کم شیر و لبنیات در . - رییس موسسه علوم و صنایع غذایی، اصلی ترین منشأ پدیده "گرسنگی پنهان" در کشور را سبد غذایی نامناسب خانوار در جامعه عنوان کرد و گفت: بررسی ها نشان می دهد تقریبا تمام دهک های درآمدی جامعه از کمبود کلسیم رنج می برند که دلیل عمده آن مصرف کم شیر و لبنیات در جامعه در مقایسه با استانداردها است؛ چرا که سرانه مصرف شیر در ایران حدود 70 لیتر و در کشورهای توسعه یافته بالغ بر 300 تا 350 لیتر است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، غذا؛ خوراک یا طعامی است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دست نخورده، تغییر یافته یا نیمه تغییر یافته برای مصرف آماده می شود که می تواند منشا حیوانی و یا گیاهی داشته باشد و بر اساس شواهد تاریخی ایران نخستین کشور جهان است که انسان اولیه در آن به کشاورزی و پرورش دام پرداخته است. تا اوایل سده 19 مفهوم غذاخوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگی بشر را وادار می کرد تا آنچه را در دسترس خود می دید بدون توجه به کمیت و کیفیت آن مصرف کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |