لبخند دنیا و اخم ایران به زرشکعضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: علی رغم اینکه هیچ فعالیتی در حوزه ارتقای صادرات و فرآوری زرشک صورت نمی گیرد، - ایسنا/خراسان جنوبی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: علی رغم اینکه هیچ فعالیتی در حوزه ارتقای صادرات و فرآوری زرشک صورت نمی گیرد، از آن مکمل های غذایی بسیاری در آمریکا و کانادا تولید می شود و دوباره به ایران نیز صادر می شود. دکتر ساره حسینی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: خراسان جنوبی دارای محصول ارزشمندی به نام زرشک است؛ زرشک با نام علمی بربریس ولگاریس دارای دو واریته دانه دار و بی دانه است که نوع بی دانه آن در مناطق خشک و نیمه خشک ایران و اختصاصا در خراسان جنوبی کشت می شود و جزء محصولات استراتژیک این استان است. وی با بیان اینکه با داشتن حدود 17 هزار هکتار سطح زیر کشت و برداشت 20 هزار تن محصول بی تردید این استان بزرگ ترین تولیدکننده زرشک در جهان به شمار می آید، افزود: استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت های بومی استان خراسان جنوبی می تواند در راستای تولید محصولات و فرآورده های نوآورانه و فراسودمند و رونق اقتصادی استان موثر باشد. پرطرفدار در جهان و بی طرفدار در ایران این پژوهشگر صنایع غذایی ادامه داد: در میوه، ساقه و پوست ریشه زرشک مو برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |