برداشت چای ترش در سیستان و بلوچستان آغاز شدمدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت چای ترش از سطح 850 هکتار از زمین های کشاورزی این استان آغاز شد و برداشت این محصول تا آذرماه ادامه دارد. - به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی با بیان اینکه شهرستان های دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب می شوند، اظهار داشت: بیش از 90 درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید می شود. وی با بیان اینکه از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان 800 کیلوگرم محصول برداشت می شود، افزود: پیش بینی می شود در مجموع 700 تن چای ترش در این استان برداشت شود. مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است. وی با اشاره به خواص چای ترش اظهار داشت: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوییدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارها و در نتیجه افزایش طول عمر مؤثر است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |