صادرات بیش از 45 هزار تن انار و محصولات فرآوری شده از ساوهبیش از 10 هزار تن انار و 35 هزار تن محصول تولیدی در قالب آب انار و کنسانتره به سایر کشورها صادر می شود. - در خصوص وضعیت کشت و صادرات انار در این شهرستان اظهار کرد: ساوه به عنوان یکی از قطب های تولید انار در جهان سالانه به طور میانگین بیش از 10 هزار تن انار و 35 هزار تن محصول تولیدی در قالب آب انار و کنسانتره تولیدی به صورت فرآوری به سایر کشورها صادر می کند. وی افزود: بیش از 2 هزار هکتار از باغات انار ساوه گواهی گل و بالگپ از بازارهای جهانی دریافت کردند که مؤید ارگانیک بودن محصول و کیفیت مطلوب انار ساوه برای صادرات است. رییس جهاد کشاورزی ساوه تصریح کرد: انار ساوه از اواخر مهر تا اواسط آبان ماه به مرغوبیت و کیفیت مطلوب می رسد و در ساوه 12 رقم تجاری انار وجود دارد که عمدتاً رقم ملس بوده و مابقی یوسف تبریزی و شیرین است. شریفی گفت: مجموع باغات استان 75 هزار هکتار است که شهرستان ساوه با وجود 12 هزار هکتار باغ انار رتبه دوم کشور را میزان تولید و سطح زیرکشت دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |