نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شدشماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد. - شماره سوم نشریه علمی دانشجویی صنعت و غذا ؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازباشگاه دانشجویان ایسنا، مصاحبه با دکتر محمد دهقانی عضو هیئت علمی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان – دانشگاه تهران ، گرمایش اهمی ، دستگاه سورتینگ ، فرایندهای غشایی در صنعت غذا ، تاریخچه و خط تولید پفک ، استانداردهای ملی رنگ ها در صنایع غذایی ، دستگاه اکسترودر و انواع آنها از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می خوانیم. شماره سوم نشریه علمی دانشجویی صنعت و غذا به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و مدیر مسئولی طه عبدالملکی و سردبیری دنیا فرج زاده به صورت گاهنامه منتشر شده است. علاقه مندان برای مشاهده فایل کامل نشریه به سایت نشریه به آدرس foodsj. ut. ac. ir مراجعه کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |