دو میوه پرخاصیت پاییز و زمستاندر فصول پاییز و زمستان مصرف کاهو، خیار و گوجه فرنگی را که طبع سرد دارند کمتر کنیم؛ضمن اینکه خرمالو و انارمیوه های بسیار مفیدی برای این فصل هستند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،علیرضا ابوالفضلی کارشناس طب سنتی، در برنامه صبح پارسی را از سبد غذایی حذف کنیم، برنج کمتر بخوریم و یا سبوس برنج در آن بریزیم. این متخصص طب سنتی یادآور شد: مصرف کاهو، خیار و گوجه فرنگی را که طبع سرد دارند کمتر کنیم. سه نقطه سرد در بدن وجود دارد که مغز، ریه و کف پاست؛ باید مراقب باشیم با سردی های بیشتر، این سه نقطه بیش از حد تحت تاثیر قرار نگیرند. وی اظهار داشت: پیشینیان ما روی غذاها در فصول مختلف دقت داشته اند؛ از قدیم رسم بوده برای صبحانه در فصول سرد سال ارده شیره می خوردند و ما هم باید به این خوراکی و یا حلواارده اهتمام داشته باشیم. ابوالفضلی تصریح کرد: شب ها با لباس گرم بخوابیم؛ ما شب ها دمای خانه را بالا می بریم و با لباس تابستان می خوابیم و این خیلی بد است که باعث می شود بدن باد زمستان و پاییز را بخورد و بیماری هایی به وجود آید. در زمستان شب ها زودتر بخوابیم و صبح ها زودتر بیدار شویم. این متخصص طب سنتی گفت: ایمن نگه داشتن بدن با آنتی بیوتیک ها و غذاهایی که دارای آنتی اکسیدان هستند مثل میوه جات می تواند در پاییز و زمستان مفید باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |