سیستان و بلوچستان خاستگاه تولید چای مکیمدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: چای ترش که در زبان محلی به آن چای مکی نیز می گویند سالیان پیش توسط زائرین مکه مکرمه به ایران آورده شد و برای اولین بار در کشور در شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان کشت شد. - ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: چای ترش که در زبان محلی به آن "چای مکی" نیز می گویند سالیان پیش توسط زائرین مکه مکرمه به ایران آورده شد و برای اولین بار در کشور در شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان کشت شد. اردشیر شهرکی در گفت وگو با ایسنا افزود: سیستان و بلوچستان به سبب وضع آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی با پتانسیل ها و ظرفیتهای مهمی که در عرصه های مختلف کشاورزی دارد، توانسته به عنوان قطب چای ترش در کشور شناخته شود. مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص چای ترش اظهار کرد: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوییدها و ویتامینc و در رفع بسیاری از بیمارها و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است. به گفته مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، این استان رتبه نخست تولید چای ترش را به خود اختصاص داده است. اردشیر شهرکی اظهار کرد: بیش از 90درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |