مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آبان 1400 ساعت 10:152021-11-07اقتصادي

طرز تهیه «بستنی سنتی» خانگی اصیل ایرانی به 2 روش!


اگر شما هم از طرفداران بستنی سنتی هستید و دوست دارید خودتان آن را تهیه کنید پس این مطلب را بخوانید.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبازرگانی، بستنی سنتی همان طور که از نامش پیداست، از بستنی های قدیمی و قدمت دار به شما می رود.

این بستنی پرطرفدار که معمولاً همراه با زعفران تهیه می شود، طهران قدیم را چرخ زده و به تهران جدید رسیده است.

پس خوردن آن می تواند برای پدران و مادران، حکم شب گردی های آن زمان را داشته باشد که از اکبرمشتی، بستنی سنتی می خریدند و با فالوده و آب لیمو، دلی از عزا درمی آورند.

تا بیشتر از این دلمان برای آن روزها پر نکشیده است، برویم به سراغ طرز تهیه بستنی سنتی.

درست کردن بستنی سنتی زعفرانی مواد لازم: خامه 100 گرم خلال پسته 50 گرم ثعلب (عامل کش دارشدن بستنی) 1 قاشق غذاخوری گلاب نصف استکان شکر 500 گرم زعفران به مقدار لازم شیر تازه پرچرب 1 لیتر طرز تهیه بستنی سنتی: 1.

برای قدم اول از خامه شروع کنید.

خامه را روی یک سطح پهن صاف کنید؛ به طوری که قطر آن به 2 میلی متر برسد.

سپس ظرف را داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

از آن جایی که قرار است ظرف حاوی خامه داخل فریزر قرار گیرد، در انتخاب ظرف خود دقت کنید.

2.

در همین حین که خامه در حال گذراندن فرایند انجماد است، شیر را داخل یک قابلمه بریزید و بجوشانید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه «بستنی سنتی» خانگی اصیل ایرانی به 2 روش!

طرز تهیه «بستنی سنتی» خانگی اصیل ایرانی به 2 روش!