پایش باقی مانده سموم در گوشت قرمز و مرغرییس مرکز ملی تشخیص و آزمایشگاه های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی گفت: در برنامه NRP در سال گذشته هم در گوشت مرغ و هم در گوشت قرمز باقی مانده سموم، - فلزات سنگین و آنتی بیوتیک ها را بررسی کردیم و خوشبختانه در این دو مورد باقی مانده آنتی بیوتیکی که باعث ضبط لاشه شود را نداشتیم. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محمد حبیبی در نشست خبری هفته اطلاع رسانی مقاومت میکروبی، گفت: امیدوارم که در این هفته که به عنوان هفته اطلاع رسانی مقاومت های میکروبی نام گذاری شده، بتوانیم برنامه ای برای کنترل و مقابله با این پدیده خطرناک جهانی بچینیم. بحث مقاومت های میکروبی یکی از معضلات بهداشت جهانی بوده و اهمیت آن آنقدر زیاد است که در سال 2015 سران 10 کشور اقتصادی دنیا به دلیل مشکل مقاومت میکروبی در سازمان ملل جلسه برگزار کردند و سال مقابله با مقاومت میکروبی را نام گذاری کردند. وی افزود: مواردی که در حوزه انسانی منجر به مقاومت میکروبی می شود، در حوزه دامی هم این اتفاقات می افتد. در واقع پاسخ ندادن به درمان های عادی و درمان های ارزان قیمت، جواب ندادن به داروهای قدیمی موجود، مصرف زیاد آنتی بیوتیک در دام و. از عواملی است که مقاومت میکروبی باعث آن ها می شود و متاسفانه اکنون در جامعه ما این پدیده وجود دارد که باید برای آن برنامه ریزی ویژه ای داشته باشیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |