لبخند طلای سرخ به زعفران کاران نی ریزبرداشت زعفران از صد هکتار زمین های زراعی این شهرستان آغاز شده است و تا یک ماه آینده ادامه دارد. - ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی نی ریز گفت: برداشت زعفران از صد هکتار زمین های زراعی این شهرستان آغاز شده است و تا یک ماه آینده ادامه دارد. علیرضا بصیری دوشنبه 24 آبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی 6 کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: متاسفانه امسال کاهش بارندگی و گرمای هوا در تابستان باعث ضعیف شدن پیازهای زعفران شده که کاهش 60 درصدی عملکرد را به دنبال داشته است. او اظهارکرد: پیش بینی می شود در مجموع 220 کیلوگرم زعفران با متوسط برداشت 2. 5 کیلوگرم در هکتار و ارزش اقتصادی حدود 60 میلیارد ریال، از مزارع نی ریز برداشت شود که عمده آن در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) این شهرستان واقع شده است. بصیری خاطرنشان کرد: تولید اقتصادی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن آغاز می شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد. مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز نبود صنایع بسته بندی را یکی از بزرگترین مشکلات زعفران کاران دانست. او عنوان کرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |