فعالیت 2 واحد پرورش بلدرچین در استان همدانمدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از فعالیت دو واحد پرورش بلدرچین دارای پروانه در سطح استان خبر داد. - علیرضا قراگوزلو در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: ظرفیت این دو واحد پرورش بلدرچین در شهرستان های فامنین و رزن جمعا 55 هزار قطعه بوده و روزانه دارای دو تن تولید تخم مولد (مادر) هستند. وی ظرفیت واحد پرورش بلدرچین شهرستان رزن را 30هزار قطعه و شهرستان فامنین را 25هزار قطعه برشمرد و افزود: این واحدها به صورت دوره ای دارای تولید گوشت بوده و در هر دوره جمعا 10تن تولید گوشت بلدرچین دارند. وی خاطر نشان کرد:در هر دوره واحد پرورش بلدرچین شهرستان رزن دارای 7. 5 تن و واحد شهرستان فامنین سه تن تولید گوشت بلدرچین است. قراگوزلو با بیان اینکه پروتیین موجود در گوشت بلدرچین از پروتیین موجود در گوشت پرندگان دیگر 5 تا 10 درصد بیشتر است، اضافه کرد: گوشت بلدرچین منبع خوبی از روی، آهن، ویتامین B6، تیامین، نیاسین، مس، فسفر، ریبوفلاوین و سلنیوم، سرشار از امگا 3 ،غنی از ویتامین هایA ،B ،Cآهن و اسیدهای آمینه ضروری و میکرو المان ها و فاقد کلسترول مضر به حساب می آید. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا گوشت پرنده بلدرچین از جمله منابع پروتیینی است که آرام آرام جای خود را در سفره های ایرانی باز می کند و ویژگی های استثنایی این پرنده و سودآوری تولید آن موجب جلب توجه پرورش د برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |