آغاز به کار شبکه ملی کارشناسان گردشگری خوراک در کشوردر راستای دستیابی به هدف توسعه گردشگری خوراک در کشور، کارشناسان تخصصی که از سوی 31 اداره کل استانی معرفی شده اند؛ در قالب شبکه ای یکپارچه فعالیت خود را آغاز کردند. - به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمد قاسمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نخستین نشست تخصصی کارشناسان گردشگری خوراک که به صورت وبینار با مشارکت استان های کشور در محل معاونت گردشگری تشکیل شد؛ گفت: با توجه به اینکه تنوع بخشی به صنعت گردشگری کشور و تولید محصولات متنوع و تمرکز بر گردشگری موضوعی یکی از اصلی ترین سیاست های این حوزه به شمار می آید؛ لذا با توجه به دارا بودن ظرفیت بسیار قابل توجه غذاهای بومی کشور، موضوع توسعه گردشگری خوراک در دستورکار قرار گرفته است. وی با بیان اینکه در حال حاضر ساختار اداری در قالب شبکه ای گسترده از کارشناسان در سراسر استان های کشور شکل گرفته است؛ افزود: در پی تشکیل کارگروه گردشگری خوراک این نشست با هدف تبیین و آگاه سازی کارشناسان استانی با ظرفیت ها و ساختار اجرایی این موضوع تشکیل شده است تا در بستر تعامل، همفکری و بررسی نمونه های موفق داخلی و خارجی از جمله خیابان خوراک بستر اجرایی قابل اتکایی شکل گیرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |