تاثیر رژیم غذایی گیاهی بر تولید گازهای گلخانه ایمطالعه جدید محققان نشان داد که تغذیه سالم ممکن است در انتشار کمتر گازهای گلخانه ای نقش داشته باشد. - جی پلاس ، به نقل از مدیکال نیوز، محققان دانشگاه لیدز در بریتانیا می گویند رژیم های غذایی حاوی مقادیر کم گوشت قرمز، برخی نوشیدنی ها، و تنقلات شیرین تأثیرات محیطی کمتری دارند. مهر نوشت ؛ تولید، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی عامل بیش از یک سوم انتشار گازهای گلخانه ای در جهان است. با این حال، تحقیقات در مورد اثرات زیست محیطی رفتارهای غذایی عمدتاً بر تعداد محدودی از دسته بندی های غذایی گسترده متمرکز شده است. مطالعه اخیر با هدف ارائه اطلاعات دقیق تر در مورد چگونگی تأثیر تولید مواد غذایی بر محیط زیست انجام شد. محققان در این مطالعه، انتشار گازهای گلخانه ای بیش از 3000 ماده غذایی را تجزیه و تحلیل کردند. با مرتبط کردن این داده ها به یک بررسی رژیم غذایی، محققان به این نتیجه رسیدند که رژیم های غذایی سالم تر دوستدار زمین هستند. محققان به بررسی انتشار گازهای گلخانه ای بر اساس الگوی رژیم غذایی، جمعیت شناسی و دریافت مواد مغذی توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت پرداختند. مطالعه حاضر شامل یک گروه اعتبارسنجی از 212 شرکت کننده بود. بر اساس تجزیه و تحلیل، گوشت حدود 32 درصد از کل انتشار گازهای گلخانه ای مرتبط با رژیم غذایی را شامل می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |