طرز تهیه بیکن مرغبیکن مرغ یکی انوع خوراک های فرآوری شده می باشد که از گوشت خوک تهیه می شود و شبیه به کالباس و ژامبون می باشد ولی در کشورهای اسلامی همانند ایران از گوشت حلال مانند گوشت گوساله یا مرغ یا بوقلمون تهیه می شود و طعم و مزه فوق العاده ای دارد. - ابتدا سینه بدون استخوان مرغ را از چرخ گوشت رد کنید تا یکدست شود دقت کنید نباید سینه مرغ را از همان ابتدا به صورت درسته در غذاساز بریزیم و با مواد میکس کنید زیرا گرم شدن گوشت مرغ باعث خراب شدن بیکن می شود حالا سینه مرغ چرخ شده را به همراه 2 حبه سیر داخل غذاساز ریخته و مواد را میکس کنید. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد در ادامه تخم مرغ را اضافه کنید و 1 دقیقه مواد را هم بزنید سپس گلوتن و پودر پیاز و خردل و پاپریکا و نشاسته ذرت و نمک و شیر خشک را به همراه تخم گشنیز و جوز هندی اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب میکس شوند سپس آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید در همین حین به تدریج روغن را اضافه کنید که بهتر است از روغن پخت و پز استفاده کنید حالا مواد را با لیسک زیر و رو کنید تا مواد به خوبی یکدست شود. مرحله سوم: افزودن به قالب بعد از 1 دقیقه مواد آماده شده، حالا مواد را به 2 قسمت تقسیم کنید و برای یکی رنگ خوراکی پاپریکا استفاده کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و کاسه دیگر را ساده بگذارید بماند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |