ماندگاری میوه ها با یک محصول دانش بنیان افزایش یافتتلاش برای عرضه میوه های خارج از فصل، افزایش چشمگیری پیدا کرده و دغدغه نگهداری این محصولات توسط یک شرکت دانش بنیان حل شده است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صادق رحمتی مدیرعامل شرکت زیست صیفی جات کاربرد دارد، از ترکیب نانو ذرات کلسیم با ترکیبات دیگری که به اسیدهای چرب بازمی گردند، تولید شده است. کاربردهای گسترده موارد مصرف این محصول دانشبنیان نیز بسیار است و علاوه بر نگهداری خانگی می توان در مصارف صنعتی نیز آن را به کار بست؛ از سردخانه های میوه و باغدارانی که میخواهند میوه را دورتر از فصل عرضه کنند گرفته تا حملونقلهای دریایی که محصول را با کانتینر منتقل میشود، تنها بخشی از کاربردهای پوشش زیستی ایران ساخت به شمار می رود. رحمتی با بیان این که تولید این محصول دانش بنیان تاکنون برای 6 نفر اشتغال مستقیم فراهم آورده، افزود: خدمات و حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ایجاد بازار برای شرکت های دانش بنیان و حمایت از تولیدات آن ها اثربخش بوده است و این امید وجود دارد که سایر بخش ها به ویژه کشاورزی نیز راه را برای تولیدکنندگان محصولات دانش بنیان، هموار کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |