ماندگاری میوه ها با یک محصول دانش بنیان افزایش یافتتلاش برای عرضه میوه های خارج از فصل، افزایش چشمگیری پیدا کرده و دغدغه نگهداری این محصولات توسط یک شرکت دانش بنیان حل شده است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، صادق رحمتی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به رفع این چالش با یک پوشش خاص برای انواع میوه، گفت: ما پوششی برای نگهداری فرآورده های تازه تولید کرده ایم که روی سطح میوه قرار می گیرد و به لحاظ زیستی، ماندگاری میوه را افزایش می دهد. وی افزود: این محصول دانش بنیان که مبتنی بر زیست فناوری تولید شده، تنفس میوه را پایین می آورد و بدین ترتیب دوام محصول بیشتر می شود. بنابراین میوه ای که در شرایط عادی می توان تا یک هفته آن را نگه داشت، با استفاده از این پوشش، بین 3 تا 4 هفته تازه و سالم می ماند. رحمتی خاطرنشان کرد: این پوشش که برای بسیاری از میوه ها و خانواده صیفی جات کاربرد دارد، از ترکیب نانو ذرات کلسیم با ترکیبات دیگری که به اسیدهای چرب بازمی گردند، تولید شده است. وی یادآور شد: موارد مصرف این محصول دانش بنیان نیز بسیار است و علاوه بر نگهداری خانگی می توان در مصارف صنعتی نیز آن را به کار بست؛ از سردخانه های میوه و باغدارانی که می خواهند میوه را دورتر از فصل عرضه کنند گرفته تا حمل ونقل های دریایی که محصول با کانتینر منتقل می شود، تنها بخشی از کاربردهای پوشش زیستی ایران برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |