سرانه مصرف ماهی در آذربایجان شرقی افزایش یافته استرییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سرانه مصرف ماهی در آذربایجان شرقی 7. 5 کیلوگرم است که این میزان با فرهنگ سازی، آگاه سازی، فعالیت های ترویجی پرورش ماهی در استان ها نسبت به سال های گذشته افزایش چشمگیری یافته است. - اکبر فتحی در آیین افتتاح نخستین واحد فیش باگت در ایران اظهار کرد: رشد 200 برابری فروشگاه ها، مراکز عرضه آبزیان و توسعه رستوران های ویژه آبزیان در آذربایجان شرقی عامل افزایش سرانه مصرف ماهی در این استان بوده است. وی افزود: افزایش رستوران های ویژه طبخ آبزیان به 25 مورد، تاسیس 100 واحد غذاخوری با اولویت طبخ ماهی، در شهرستان های تبریز، میانه، جلفا، مراغه، اهر، مرند، شبستر، بستان آباد و سراب و ایجاد واحدهای فراوری به ظرفیت پنج هزار تن در سال در چهار دهه گذشته از عوامل توسعه آبزی مصرفی در آذربایجان شرقی بوده است. وی همچنین با بیان اینکه میزان مصرف آب در بخش شیلات در مقایسه با سایر بخش های کشاورزی بسیار ناچیز است، ادامه داد: در منابع آبی استان شامل سدها و دریاچه ها، ظرفیت های زیادی جهت تولید آبزیان وجود دارد و در پرورش ماهی در قفس نیز هیچگونه آبی مصرف نمی شود و این صنعت به لحاظ منابع آبی به صرفه است. رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده جهت اختصاص آب چاه های کشاورزی به آ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |