کارآفرینی با طعم گس بی حمایتیسال هاست که رهبر معظم انقلاب سیاست های اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کرده اند و از مردم و مسئولان خواسته اند با تکیه بر ظرفیت های درون، برای حل مشکلات کشور به ویژه مسائل اقتصادی اهتمام شود. - طاهره و زیبا صادقی دو خواهر جوان هستند که پا به پای هم کار کرده و اکنون درصدد راه اندازی کارخانه تولید غذای کودک هستند. در این راستا ایسنا با یکی از کارآفرین های موفق میاندوآب مصاحبه کرده است، که از نظر مخاطبان می گذرد: طاهره صادقی یکی از کارآفرینان میاندوآب به ایسناگفت: به همراه خواهرم زیبا صادقی از سال 96 تولید انواع سویق و مکمل غذایی برای کودکان و بزرگسالان را در روستای نصیرکندی آغاز کردیم، سرمایه اولیه ما 30 میلیون تومان بود. ولی اگر خیلی قبل تر برگردیم ، می توانم بگویم، فعالیت در این زمینه را با سرمایه اولیه با کمتر از 1 میلیون تومان به صورت خانگی آغاز کردیم. وی ادامه داد: برای تولید ابتدا از لوازم منزل مان استفاده کرده و مواد اولیه را یک کیلوگرم تا 5 کیلوگرم تهیه می کردیم، که به خاطر شناسایی بازار هدف و رضایت مشتری ها، من و خواهرم تصمیم گرفتیم کارمان را توسعه دهیم. صادقی گفت: در ابتدای امر کارمان را در شبکه های اجتماعی معرفی کردیم و هنوز هم برای عرضه و فروش از فضای مجازی استفاده می کنیم. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |