باید و نبایدهای تغذیه ای برای بیماران مبتلا به آرتریت روماتوییدیک متخصص تغذیه به تشریح باید و نبایدهای تغذیه ای در بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید پرداخت. - باید و نبایدهای تغذیه ای برای بیماران مبتلا به "آرتریت روماتویید" ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه به تشریح باید و نبایدهای تغذیه ای در بیماران مبتلا به "آرتریت روماتویید" پرداخت. دکتر هادی عبدالله زاد در گفت و گو با ایسنا، از بیماری آرتریت روماتویید به عنوان یک بیماری خودایمنی یاد کرد و افزود: این بیماری موجب ایجاد التهاب در مفاصل و تمام بدن شده، به نوعی که در این بیماران، تورم و درد و خشکی صبحگاهی در مفاصل شایع می باشد. وی افزود: علاوه بر مفاصل، در این بیماری تمام اندام های بدن از جمله دستگاه گوارش هم ممکن است درگیر شود و خشکی مخاط مجرای گوارشی در برخی از این بیماران موجب می شود طعم و مزه غذا به خوبی احساس نشود. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این مشکلات و بویژه درد و تورم مفاصل موجب می شود که این بیماران در انجام کارهای روزمره و حتی غذا خوردن دچار مشکل شوند. وی با اشاره به تاثیرات مواد غذایی بر شعله ور شدن یا خاموشی علائم بیماری، گفت: مصرف برخی مواد غذایی می تواند موجب تشدید بیماری و افزایش درد مفاصل در این بیماران شود، از طرفی برخی موادغذایی هم برای بهبود وضعیت این بیماران مناسبت است، بنابرای برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |