مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 دی 1400 ساعت 05:552021-12-28پزشكي

بررسی ویژگی های ضد دردی و آنتی اکسیدانی گیاه مارچوبه


پژوهشگران با انجام یک مطالعه ترکیبات موجود در عصاره ریشه گیاه مارچوبه و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دردی این گیاه را بررسی کردند.

- بررسی ویژگی های ضد دردی و آنتی اکسیدانی گیاه "مارچوبه" پژوهشگران با انجام یک مطالعه ترکیبات موجود در عصاره ریشه گیاه مارچوبه و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دردی این گیاه را بررسی کردند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، گیاه مارچوبه؛ گیاهی بومی اکثر مناطق اروپا، آفریقا و آسیا است که در سراسر جهان مصرف می شود.

این گیاه اغلب برای تهیه سوپ ها، سالادها و .

استفاده می شود.

علاوه بر اهمیت غذایی، مارچوبه دارای اثرات درمانی بسیاری است.

در چندین مطالعه اثرات ضد فشار خون، افت قند خون، کاهش چربی خون مارچوبه مشخص شده.

همچنین اثرات ضد توموری، محافظت کبدی و اثرات آنتی اکسیدانی در حیوان آزمایشگاهی نشان داده شده است.

بر همین اساس پژوهشگران با انجام یک مطالعه ترکیبات شیمیایی عصاره ریشه گیاه مارچوبه را مورد بررسی قرار دادند و فعالیت آنتی اکسیدانی آن ها را در آزمایشگاه ارزیابی کردند.

همچنین تاثیرات ضد دردی احتمالی این گیاه نیز در موش های صحرایی بررسی شد.

نتایج به دست آمده از این مطالعه نشان داد که عصاره ریشه این گیاه غنی از ترکیبات فلاونوییدی است و همچنین مقادیر کمتری ساپونین دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بررسی ویژگی های ضد دردی و آنتی اکسیدانی گیاه مارچوبه

بررسی ویژگی های ضد دردی و آنتی اکسیدانی گیاه مارچوبه