مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 دی 1400 ساعت 13:302021-12-28پزشكي

روش صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش مواد سمی در آنها/ سیب زمینی و پیاز را باید چطور از آلودگی پاک کرد؟ + فیلم آموزشی


در این پست مراحل صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش مواد سمی و نیترات در آنها و پاک کردن سیب زمینی و پیاز را ببینید.

- جی پلاس؛ مراحل صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش نیترات بدین شکل است: 1.

پاک کردن و آبکشی 2.

گند زدایی 4.

قراردادن آنها بمدت 10 دقیقه در سرکه سفید 20 درصد 5.

شستن نهایی و مصرف تذکر: برای شستشوی سبزیجات از نمک و جوش شیرین استفاده نکنید مراحل کاهش نیترات سیب زمینی و پیاز: 1.

شستشوی دقیق با آب 2.

پوست کندن سیب زمینی 3.

خرد کردن سیب زمینی و پیاز 4.

نگه داشتن در آب داغ(سبب زمینی 10 دقیقه / پیاز 3 دقیقه)


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روش صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش مواد سمی در آنها/ سیب زمینی و پیاز را باید چطور از آلودگی پاک کرد؟ + فیلم آموزشی

روش صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش مواد سمی در آنها/ سیب زمینی و پیاز را باید چطور از آلودگی پاک کرد؟ + فیلم آموزشی