روش صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش مواد سمی در آنها/ سیب زمینی و پیاز را باید چطور از آلودگی پاک کرد؟ + فیلم آموزشیدر این پست مراحل صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش مواد سمی و نیترات در آنها و پاک کردن سیب زمینی و پیاز را ببینید. - جی پلاس؛ مراحل صحیح شستشوی سبزیجات برای کاهش نیترات بدین شکل است: 1. پاک کردن و آبکشی 2. گند زدایی 4. قراردادن آنها بمدت 10 دقیقه در سرکه سفید 20 درصد 5. شستن نهایی و مصرف تذکر: برای شستشوی سبزیجات از نمک و جوش شیرین استفاده نکنید مراحل کاهش نیترات سیب زمینی و پیاز: 1. شستشوی دقیق با آب 2. پوست کندن سیب زمینی 3. خرد کردن سیب زمینی و پیاز 4. نگه داشتن در آب داغ(سبب زمینی 10 دقیقه / پیاز 3 دقیقه) برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |