مواد غذایی که پیش از سرماخوردگی باید مصرف شوندبا رعایت چند نکته غذایی ساده قبل از ابتلا به سرماخوردگی می توان احتمال درگیری به این بیماری را کاهش داد. - جی پلاس، در فصل سرد سال، میوه های تابستانی و خوشمزه را از دست می دهیم و تنوع خوراکی ها در این فصل به نصف می رسد، این در حالی است که مراقبت از بدن در این ماه باید افزایش پیدا کند، چرا که سیستم ایمنی بدن ضعیف می شود. یک باور اشتباهی که در بیماری هایی همچون سرما خوردگی وجود دارد این است که ما همیشه منتظر می مانیم تا بیمار شویم و خوراکی های ضد این بیماری را مصرف کنیم، اما این در حالی است که اگر این رعایت کردن ها در برنامه های روزمره ما باشد، برای همیشه از برخی بیماری ها پیشگیری کرد. 1. کدو کدو حلوایی زمستانه جزء میوه هایی است که در پاییز و زمستان به وفور یافت می شود و دارای مقدار زیادی فیبر، منیزیم، بتاکاروتن و ویتامین های C و B6 است. به علاوه مصرف آن ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول شما کمک کند. 2. زنجبیل مصرف زنجیل در فصول سرد، بدن را گرم نگه می دارد و از بروز ویروس های سرما خوردگی جلوگیری می کند، این ادویه پر طرفدار به هضم، تسکین معده ناراحت و تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند. این چاشنی دلپذیر اغلب در تمام طول سال در دسترس است، اما تازه ترین آن ها در ماه های زمستان برداشت می شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |