درباره خواص نوشیدنی گوجه فرنگی+روش تهیهتمام مواد اولیه را داخل مخلوط کن بریزید و تا ایجاد ترکیبی یک دست صبر کنید. همچنین می توانید در صورت لزوم یخ بیشتری اضافه و یا از مقداری عسل استفاده کنید. - لیکوپن به شمار می رود. این ترکیب آنتی اکسیدانی با فواید سلامتی بسیاری از جمله کاهش خطر بیماری قلبی- عروقی و انواع سرطان ها در ارتباط است. گوجه فرنگی در عین حال منبع عالی ویتامین ث، پتاسیم، فولات و ویتامین K است. گفتنی است که به طور معمول گوجه فرنگی های رسیده به رنگ قرمز هستند اما می توانند در رنگ های مختلفی از جمله زرد، نارنجی، سبز و بنفش نیز رشد کنند. علاوه بر این، بسیاری از زیرگونه های گوجه فرنگی با شکل ها و طعم های مختلف وجود دارند که ممکن است در داخل کشور کمتر با آنها رو به رو شده باشیم. به علت اهمیت اقتصادی، این گیاه موضوع تحقیق و پژوهش های بسیاری بوده است و در علم ژنتیک هم به عنوان یکی از گیاهان الگو شناخته می شود. تحقیقات انجام شده بر این گیاه در سال 1990 به تولید نخستین نوع ترا ریخته مجاز برای مصرف و تجارت در ایالات متحده آمریکا انجامید. میزان آب گوجه فرنگی حدود 95 درصد است. 5 درصد دیگر عمدتاً از کربوهیدرات ها و فیبر تشکیل شده است. این گیاه از لحاظ ارزش غذایی بسیار کم کالری است و مواد معدنی موجود در آن به نوع خاک و کود بستگی دارند که شامل پتاسیم، کلر و فسفر می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |