بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید چه غذاهایی نخورند؟یک فوق تخصص روماتولوژی به تشریح بیماری آرتریت روماتویید(روماتیسم مفصلی)، دلایل وقوع این بیماری و راه های درمان آن پرداخت. - ایسنا/مازندران یک فوق تخصص روماتولوژی به تشریح بیماری آرتریت روماتویید(روماتیسم مفصلی)، دلایل وقوع این بیماری و راه های درمان آن پرداخت. دکتر زینب مرتضوی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه آرتریت روماتویید (روماتیسم مفصلی) یک بیماری التهابی مزمن است، اظهار کرد: در این بیماری سیستم ایمنی بر علیه اجزای بدن مانند مفاصل، تاندون ها فعالیت می کند و باعث درد و تورم و خشکی مفاصل و تاندون ها و نظا هرات خارج مفصلی می شود. وی تصریح کرد: از آنجایی که بخش قابل توجهی از سلول های ایمنی در درستگاه گوارش وجود دارند که در تعامل با آلرژن ها و موادیهستند که با غذا وارد بدن می شوند، غذاها نقش مهمی در تحریک سیستم ایمنی و التهاب و تشدید علائم در آرتریت روماتویید دارند. این فوق تخصص روماتولوژی در پاسخ به اینکه چه غذاهایی برای بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید مفید هستند، خاطرنشان کرد: اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی قزل آلا،سالمون، ساردین وجود دارند خاصیت ضد التهابی داشته و مصرف آن ها مفید است. مرتضوی در ادامه با اشاره به اینکه آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین A ،C، زینک، کاروتن نیز باعث کاهش رادیکال های آزاد اکسیژن می شون برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |