مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 دی 1400 ساعت 06:102022-01-10پزشكي

نانوایان از روی آوردن به آرد سفید پرهیز کنند/سبوس گیری مناسب در تولید آرد


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: نانوایان از علاقه مندی برای استفاده از آرد سفید در تولید نان پرهیز کنند و به جای آن از آردهای تیره و سبوس دار استفاده کنند.

- ایسنا/اردبیل معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: نانوایان از علاقه مندی برای استفاده از آرد سفید در تولید نان پرهیز کنند و به جای آن از آردهای تیره و سبوس دار استفاده کنند.

ارزنلو 20 دی در جلسه شورای آرد و نان شهرستان اردبیل اظهار کرد: بیشترین نظارت ما بر کارخانه های آردسازی است تا به عنوان قوت غالب مردم بر تولید نان نظارت شده و نمونه گیری ها به شکل مطلوب انجام شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تولید آرد برای نان های متفاوت با سبوس گیری اعلام شده در کارخانه های آردسازی در حال انجام است به همین خاطر در روزهای اخیر برخی نانوایی های سنگک پز گلایه هایی را مطرح کردند در حالی که ما سعی می کنیم سبوس گیری بالای 12 را برای نان سنگک اعمال کنیم تا مردم از کیفی ترین نان بهره مند شوند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تلاش این مجموعه را در کنار نظارت بر ارتقا تغذیه مناسب مردم، دقت در اصول فنی تولید آرد با کیفیت و مطلوبیت خاص اعلام کرد و افزود: هیچ مشکلی در تولید آرد در کارخانه های آردسازی استان وجود ندارد بلکه اخیرا در درجه بندی مشخص شده سبوس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نانوایان از روی آوردن به آرد سفید پرهیز کنند/سبوس گیری مناسب در تولید آرد

نانوایان از روی آوردن به آرد سفید پرهیز کنند/سبوس گیری مناسب در تولید آرد