آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی شودآرد بدون سبوس نداریم و در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی شود. - رییس اتحادیه نانوایی سنتی گفت: آرد بدون سبوس نداریم و در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بیژن نوروز مقدم در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: برای انواع نان آردهای مختلفی به کار می رود. آرد بربری 18 درصد و آرد تافتون و لواش 15 درصد و آرد سنگک نیز 12 درصد سبوس گیری می شود. وی درباره این ارقام یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام می کنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود و اینگونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. 12 درصد سبوس گیری یعنی 88 درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود. به گفته رییس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آردها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر. نوروز مقدم در باره برخی شائبه ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تاکید کرد: این درصدبندی مصوبه ای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نان ها تغییر نوع آرد می دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی تواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند. وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان ها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |