مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 دی 1400 ساعت 07:452022-01-10اقتصادي

آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی شود


آرد بدون سبوس نداریم و در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی شود.

- رییس اتحادیه نانوایی سنتی گفت: آرد بدون سبوس نداریم و در پخت هیچ نانی از آردی که سبوس ندارد استفاده نمی شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بیژن نوروز مقدم در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: برای انواع نان آردهای مختلفی به کار می رود.

آرد بربری 18 درصد و آرد تافتون و لواش 15 درصد و آرد سنگک نیز 12 درصد سبوس گیری می شود.

وی درباره این ارقام یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام می کنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود و اینگونه نیست آرد سبوس نداشته باشد.

12 درصد سبوس گیری یعنی 88 درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می شود.

به گفته رییس اتحادیه نانوایی سنتی، همه آردها سبوس دارند یکی بیشتر و یکی کمتر.

نوروز مقدم در باره برخی شائبه ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تاکید کرد: این درصدبندی مصوبه ای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نان ها تغییر نوع آرد می دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی تواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند.

وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان ها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی شود

آرد بدون سبوس در پخت نان استفاده نمی شود