خواص مهم زرشک و زعفرانزرشک و زعفران، جزء مواد خوراکی مفید و با خواص درمانی زیاد هستند که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبازرگانی، زرشک و زعفران دو ماده خوراکی مفید و با خواص درمانی زیاد است که همواره مصرف آن توصیه می شود. این دو ماده دارای ارزش غذایی بالایی می باشند و همواره یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها در سفره ما ایرانیان است. زعفران و زرشک علاوه بر خواصی که دارند، دارای طعم لذیذ و خوشمزه ای نیز می باشند و به همین دلیل طرفداران زیادی داشته و کمتر کسی پیش می آید که به مصرف آن ها تمایل نشان ندهد. بسیاری از اشخاص هیچ گونه اطلاع و آگاهی از مصرف زعفران و زرشک نداشته و به دنبال یافتن خواص این دو ماده هستند. زرشک چیست؟ زرشک محصول درختی تیغ دار به طول 1 الی 5 متر است. چوب آن شامل رنگ های قرمز، قهوه ای و زرد بوده و برگ های آن به شکل بیضی با دندانه های اره ای است. میوه این درختچه، ترش مزه و قرمز رنگ میباشد. همچنین یکی از نکات قابل توجه این است که ریشه، پوست و میوه این درخت؛ مصرف دارویی دارند. زرشک یکی از منابع مهم ویتامین c بوده و دارای طعم تند و تیزی است. علاوه بر ویتامین c، دارای ویتامین B، کاروتنوییدها، بتاکاروتن، لوتیین، زیگزانتین، کروم، کبالت و روی نیز میباشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |