روایت قصه فرهنگ خوراک ایرانی در شبکه مستند/ «ترنج» به آنتن رسیدمجموعه «ترنج» تولید جدید شبکه مستند سیما به تهیه کنندگی محمد شکیبانیا و کارگردانی سام کلانتری روی آنتن می رود. - مجموعه ترنج تولید جدید شبکه مستند سیما به تهیه کنندگی محمد شکیبانیا و کارگردانی سام کلانتری روی آنتن می رود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، مجموعه ترنج تولید جدید شبکه مستند سیما به تهیه کنندگی محمد شکیبانیا و کارگردانی سام کلانتری روایتی از سنت های غذایی در مناطق مختلف ایران از پنجشنبه 30 دی ساعت 22 روی آنتن می رود. تهیه کننده ترنج درباره این مجموعه مستند گفت: ترنج مجموعه ای 12 قسمتی با موضوع فرهنگ و تاریخ خوراک در ایران است. در هر قسمت از این مجموعه سراغ یکی از موضوعات اصلی در حوزه خوراک می رویم و به انواع سنت های غذایی در کشورمان می پردازیم. شکیبانیا افزود: مثلاً در یکی از قسمت ها سراغ گندم و نان که قوت غالب مردم کشورمان است می رویم و سنت های مختلف در تهیه آرد و نان در نقاط مختلف کشور را به تصویر می کشیم. هم چنین در قسمت دیگری درباره خرما که یکی از درخت های مهم در بخش های جنوبی کشورمان است صحبت می کنیم و آداب و رسوم مردم که از این درخت نشأت گرفته است را نمایش می دهیم. وی درباره روند تولید این مجموعه گفت: این مجموعه از نظر تولیدی بسیار مفصل بود و به ویژه زمانی که همه گیری کرونا به وجود آمد، برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |