مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 بهمن 1400 ساعت 10:372022-01-31پزشكي

مواد غذایی ضد سرطان


وقتی سطح آنتی اکسیدان ها در بدن کمتر از رادیکال های آزاد شود، سبب افزایش فشار بر سیستم ایمنی بدن می شود؛ ضمن اینکه میوه و سبزیجاتی مانند پرتقال، - حمیدرضا دهقان منشادی، متخصص رادیوتراپی آنکولوژی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره  مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ،گفت: هریک از ما به طور مداوم میزبان آنتی اکسیدان ها و رادیکا ل های آزاد در بدن خود هستیم.

برخی از آنتی اکسیدان ها توسط خود بدن ساخته می شوند و بقیه موارد از طریق تغذیه و خوردن غذاهای حاوی آنتی اکسیدان تأمین می شوند  این متخصص رادیوتراپی انکولوژی افزود: بدن ما بعد از انجام واکنش های سلولی، رادیکال های آزاد تولید می کند.

برای مثال کبد رادیکال های آزاد را تولید و از آنها برای سم زدایی بدن استفاده می کند؛ در حالی که گلبول های سفید خون از رادیکال های آزاد برای مقابله و از بین بردن ویروس ها، باکتری ها و سلول های آسیب دیده استفاده می کنند.

وی متذکر شد: وقتی نوع خاصی از مولکول های حاوی اکسیژن می توانند آزادانه در بدن حرکت کنند، موجب ایجاد نوعی آسیب اکسیداتیو و در نتیجه تشکیل رادیکال های آزاد می شوند، اما وقتی در اثر تغذیه نامناسب یا قرار گرفتن در معرض سموم مختلف یا عوامل دیگر، سطح آنتی اکسیدان ها در بدن کمتر از رادیکال های آزاد شود، سبب افزایش فشار بر سیستم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مواد غذایی ضد سرطان

مواد غذایی ضد سرطان