دانشگاه های آسیایی غافل از امنیت غذاییمحققان این بررسی استدلال می کنند حتی موسساتی که به طور کلی با اهداف توسعه پایدار مرتبط هستند نیز مسئولیت های خود را برای ترویج کشاورزی پایدار نادیده می گیرند. - به نقل از تایمزهایراجوکیشن، هدف جنبش جهانی رو به رشد از سال 2015 به جریان انداختن اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) در دانشگاه بوده است، اما برای هدف پایان دادن به گرسنگی (SDG2)، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و ترویج کشاورزی پایدار در بین دانشگاه های آسیا نادیده گرفته شده است. با توجه به اینکه سیستم های کشاورزی و غذایی یکی از بزرگ ترین عوامل آسیب زیست محیطی در جهان ازجمله آلودگی کشاورزی شیمیایی، بیابان زدایی، جنگل زدایی، خشکسالی، از بین رفتن تنوع زیستی، تخریب زمین و تغییرات آب وهوایی هستند این موضوع بسیار نگران کننده است. گزارش اخیر سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تصویری تلخ از پیشرفت های حاصل شده در حوزه غذا و کشاورزی ارائه می دهد و استدلال می کند که اهداف SDG مرتبط در سطح جهانی دور از دسترس هستند مگر اینکه اقدامات اصلاحی فوری انجام شود. منطقه آسیا و اقیانوسیه به ویژه فاقد داده های قابل اعتماد در مورد اهداف کشاورزی پایدار، امنیت غذایی و تغذیه است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |