سود و زیان روغن های خوراکی برای سلامتی انسانیک متخصص تغذیه در چهارمحال و بختیاری گفت: روغن های گیاهی دارای انواع گوناگونی و خواص متفاوت هستند، برای مثال روغن زیتون برای بیماران قلبی و عروقی بسیار مناسب است، - همچنین روغن های کانولا، سویا، بذر کتان، هسته انگور و کنجد نیز برای بیماران قلبی، عروقی و افرادی که به فشارخون مبتلا هستند، پیشنهاد می شود. مجید هاشمی در گفت وگو با ایسنا در خصوص ویژگی های روغن های موجود در بازار و تاثیر آن ها بر سلامتی انسان، اظهار کرد: در مجموع دو نوع کلی روغن شامل گیاهی و حیوانی موجود است، روغن های گیاهی در صنعت استخراج می شوند و کلسترول ندارند، در عوض دارای ماده ای به نام فیتواسترول بوده و همچنین اسیدهای چرب موجود در روغن های گیاهی از نوع اسیدهای چرب غیراشباع هستند. این متخصص تغذیه افزود: روغن های حیوانی نیز دو گروه هستند، اولین مورد روغن هایی که از شیر گاو یا گوسفند حاصل می شوند و در چهارمحال و بختیاری به نام روغن پاک شناخته می شوند، دومین گروه نیز روغن هایی هستند که از دنبه حیوانات به دست می آیند و در هر دو گروه از این روغن ها میزان کلسترول بالایی وجود دارد، همچنین اسیدهای چرب آن ها اشباعی بوده، اما تفاوت آن ها در خانگی و محلی بودن و در حقیقت غیرصنعتی بودن آن ها است، بنابراین تولید روغن های حیوانی فاقد مشکلاتی بوده که در تولید روغن های ص برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |