تولید آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریزبه گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، برای اولین بار در کشور آرد فرموله شده و نان مسطح بدون گلوتن برای افراد سلیاکی با ترکیبی از غلات، - برای اولین بار در کشور آرد فرموله شده و نان مسطح بدون گلوتن برای افراد سلیاکی با ترکیبی از غلات، شبه غلات و حبوبات از سوی شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولید شد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو، برای اولین بار در کشور آرد فرموله شده و نان مسطح بدون گلوتن برای افراد سلیاکی با ترکیبی از غلات، شبه غلات و حبوبات توسط شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولید شد. عادل دباغ محمدی نسب عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و از اعضای شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به تفاوت اصلی آرد و نان سلیاکی (فرموله شده تو سط شرکت کام هیراد نوژن) با موارد مشابه موجود در کشور گفت: درتهیه این آرد و نان از هفت نوع محصول گیاهی مختلف شامل چهار غله، سه شبه غله و یک نوع حبوبات استفاده شده است، در حالیکه در محصولات مشابه ترکیبات آرد و نان در دو یا سه مورد خلاصه می شود. دباغ محمدی با اشاره به نقاط قوت این آرد ونان از قبیل شاخص های کیفی شامل رنگ، عطر، بافت و بویژه طعم بسیار مناسب و غیر قابل مقایسه با موارد مشابه مطرح کرد: برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |